Logo Utrecht University

Het Playful data-driven Active Urban Living (PAUL) project

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR DEELNEMERS

Hier kunt u extra informatie downloaden over het deelnemen aan het onderzoek. In het bestand ‘Aanvullende informatie voor deelnemers’ vindt u alle informatie over het verloop van het onderzoek en wat er van u verwacht wordt tijdens het onderzoek. Hier kunt u alles vinden over het gebruik van de onderzoeksgegevens die van u gebruikt worden.

Ik heb toch nog een vraag, wat nu?

Wanneer u vragen heeft over bijvoorbeeld het verloop van het onderzoek, kunt u mailen naar paulonderzoek@uu.nl of bellen naar 0683393763 (bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 van maandag t/m vrijdag).

Ik heb een klacht, wat nu?

Wanneer u technische problemen ervaart met de app, kunt u een mail sturen naar paulonderzoek@uu.nl of bellen naar 0683393763 (bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 van maandag t/m vrijdag). U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen.

Indien u een klacht heeft omtrent andere zaken van het onderzoek kunt u terecht bij Monique Simons (monique.simons@wur.nl). Na het indienen van een klacht zal er spoedig contact met u  worden opgenomen en zal er gezocht worden naar een oplossing.